ONZE SPECIALISATIE

PVC vloeren

PVC Vloeren

Bij Mega Floors in IJsselstein zijn we gepassioneerd over het leveren van hoogwaardige PVC vloeren die zowel visueel verbluffend als praktisch zijn. Onze uitgebreide collectie PVC vloeren biedt een veelzijdige en duurzame oplossing voor elk interieur. Hier is alles wat je moet weten over onze eersteklas PVC vloeren.

Waarom kiezen voor PVC vloeren van Mega Floors?

  1. Onderhoudsvriendelijk: PVC vloeren zijn bij uitstek geschikt voor drukke huishoudens en commerciële ruimtes. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en vereisen minimaal onderhoud.
  2. Waterbestendigheid: Dankzij hun waterbestendige eigenschappen zijn PVC vloeren ideaal voor keukens, badkamers en andere vochtige ruimtes.
  3. Geluiddempend: PVC vloeren absorberen geluid, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor appartementen en ruimtes waar geluidsbeheersing belangrijk is.
  4. Sterker dan laminaat: PVC vloeren zijn uitzonderlijk duurzaam en bestand tegen slijtage, krassen en vlekken, waardoor ze perfect zijn voor gezinnen met kinderen en huisdieren.
  5. Geschikt voor vloerverwarming: PVC vloeren geleiden warmte uitstekend, waardoor ze een efficiënte keuze zijn in combinatie met vloerverwarmingssystemen.
  6. Natuurgetrouwe uitstraling: Dankzij geavanceerde printtechnologieën zijn moderne PVC vloeren nauwelijks te onderscheiden van echt hout of natuursteen.

Populaire PVC vloeren

Klik PVC of Plak PVC?

Bij Mega Floors bieden we zowel klik PVC als plak PVC. Klik PVC is eenvoudiger te installeren en kan worden meegenomen bij een eventuele verhuizing. Plak PVC wordt verlijmd op de ondervloer en is ideaal voor een permanent resultaat en gemakkelijker te vervangen indien beschadigd.

Onze collectie PVC vloeren

Bij Mega Floors hebben we een uitgebreide collectie PVC vloeren, variërend van authentieke hout- en steendessins tot moderne en eigentijdse patronen. We bieden een breed scala aan kleuren en texturen om aan jouw unieke smaak te voldoen.

Professionele installatie voor een perfect resultaat

Onze ervaren vakmensen zorgen voor een nauwkeurige installatie van jouw PVC vloer, inclusief voorbereiding van de ondergrond en eventueel egaliseren.

Ontdek de pracht van PVC vloeren bij Mega Floors

Bezoek onze showroom in IJsselstein en laat je inspireren door onze uitgebreide collectie PVC vloeren. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de ideale vloer voor jouw ruimte. Met Mega Floors ben je verzekerd van hoogwaardige PVC vloeren die langdurige schoonheid en functionaliteit bieden.

Een greep uit onze Merken

Mega Floors

Ontdek de tijdloze elegantie van visgraat PVC vloeren bij Mega Floors in IJsselstein

Bij Mega Floors in IJsselstein brengen we de tijdloze charme van visgraatpatronen naar jouw vloer met onze prachtige collectie visgraat PVC vloeren. Dit klassieke patroon voegt een vleugje verfijning toe aan elk interieur en combineert moeiteloos traditionele allure met moderne duurzaamheid.

Bezoek onze showroom in IJsselstein en laat je inspireren door onze uitgebreide collectie visgraat PVC vloeren. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te begeleiden bij het kiezen van het perfecte visgraatmotief voor jouw ruimte. Met Mega Floors ben je verzekerd van hoogwaardige visgraat PVC vloeren die zowel schoonheid als duurzaamheid bieden.