Laminaat vloeren

Laminaat vloeren

Laminaat vloeren zijn zeer persoonlijk. In ieder interieur is een ander laminaat op zijn plaats. Om je te helpen bij je keuze geven wij gratis en vrijblijvend advies wanneer je dit wenst.

Laminaat is er in vele kleuren en designs. Mega Floors beschikt over een zeer uitgebreid assortiment van top merken laminaat. Zo vind je altijd een laminaatvloer die geheel naar jouw smaak is. Bovendien ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit laminaat. Ben je op zoek naar een specifiek product of laminaatvloer, maar kun je deze niet zo snel vinden? Neem gerust contact met ons op, dan helpen we je graag verder.

Laminaat leggen

Een goede basisvloer is belangrijk want de ene vloer is beter bestand tegen hoogteverschillen dan de andere. Soms is een goede ondervloer de juiste oplossing.

Laminaat kan in de breedte of lengte van de kamer gelegd worden en de medewerkers van Mega Floors voorziet je graag van een professioneel en deskundig advies over hoe je dit karwei kunt klaren.

Als je het niet zit zitten om de aangeschafte vloer zelf te gaan leggen, dan kunnen wij desgewenst het leggen van de vloer voor je verzorgen. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat dit op een professionele manier gebeurt en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Ook de plinten die je bij ons bestelt, kunnen door ons exact op maat worden gemaakt en desgewenst worden gemonteerd. Je hebt zelf geen werk meer aan de vloer en je kunt er direct van gaan genieten!

Een greep uit onze Merken

Alle voordelen op een rijtje

  1. Duurzaamheid en Onderhoud: Laminaatvloeren zijn bekend om hun duurzaamheid. Ze zijn bestand tegen krassen, slijtage en vlekken, waardoor ze ideaal zijn voor drukbezochte ruimtes. Bovendien zijn ze eenvoudig te onderhouden. Regelmatig stofzuigen en afnemen met een licht vochtige doek is meestal voldoende om de vloer er als nieuw uit te laten zien.
  2. Stijl en Design: Laminaatvloeren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen en designs. Of je nu op zoek bent naar een houtnerfpatroon, steenmotief of een moderne abstracte print, er is voor elk interieur een passende optie beschikbaar.
  3. Installatie-opties: Naast maatwerkplinten bieden wij ook verschillende installatie-opties aan. Klanten kunnen kiezen tussen zwevende installatie (waarbij de vloer niet aan de ondervloer wordt bevestigd) of gelijmde installatie (waarbij de vloer direct op de ondervloer wordt gelijmd). Ons team van vakmensen zorgt voor een vakkundige installatie.
  4. Geluiddemping: Voor ruimtes waar geluidsdemping belangrijk is, bieden wij laminaatvloeren met geïntegreerde geluiddempende eigenschappen. Deze zijn ideaal voor appartementen, slaapkamers en andere ruimtes waar geluidsreductie wenselijk is.
  5. Garantie en Kwaliteit: Onze laminaatvloeren worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Daarnaast bieden wij garanties op onze producten om de tevredenheid van onze klanten te waarborgen.
  6. Milieuvriendelijkheid: Wij hechten waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Onze laminaatvloeren worden geproduceerd met respect voor het milieu en voldoen aan de geldende milieunormen.
  7. Klantenservice en Advies: Ons team van experts staat klaar om klanten te voorzien van deskundig advies over de juiste laminaatvloer voor hun specifieke behoeften. We helpen graag bij het kiezen van de juiste kleur, design en afwerking.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze laminaatvloeren een uitstekende keuze zijn voor iedereen die op zoek is naar een duurzame, stijlvolle en gemakkelijk te onderhouden vloeroplossing. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een persoonlijk adviesgesprek. Wij kijken ernaar uit om je te helpen bij het verwezenlijken van jouw droomvloer!

Mega Floors

Bij Mega Floors nodigen we jou uit om de veelzijdige wereld van laminaatvloeren te ontdekken. Onze laminaatcollectie belichaamt duurzaamheid, stijl en gebruiksgemak. Of je nu op zoek bent naar een natuurlijke houtlook, een eigentijds tegelpatroon, of iets daar tussenin, wij hebben de perfecte laminaatvloer om aan jouw wensen te voldoen.

Onze laminaatvloeren bieden niet alleen een visueel aantrekkelijke oplossing voor elke ruimte, maar ook duurzaamheid die bestand is tegen het dagelijkse leven. Eenvoudige installatie, onderhoudsgemak en een uitgebreid scala aan designs maken onze laminaatvloeren een praktische en esthetische keuze voor elk interieur. Bij Mega Floors omarmen we kwaliteit en streven we ernaar jouw vloerervaring naar nieuwe hoogten te tillen.