ONZE SPECIALISATIE

Plinten

Plinten

Bij Mega Floors in IJsselstein begrijpen we dat de details het verschil maken. Daarom bieden wij een uitgebreide collectie plinten die niet alleen functioneel zijn, maar ook een stijlvolle afwerking bieden voor jouw vloer. Hier is alles wat je moet weten over onze hoogwaardige plinten.

Waarom kiezen voor plinten van Mega Floors?

  1. Naadloze overgang: Plinten zorgen voor een naadloze overgang tussen de vloer en de wand, waardoor een nette en professionele uitstraling ontstaat.
  2. Bescherming van de muur: Plinten voorkomen schade aan de onderkant van je muren, zoals krassen en stoten veroorzaakt door meubels, stofzuigers en andere huishoudelijke activiteiten.
  3. Verberg kabels en leidingen: Plinten bieden een handige manier om kabels en leidingen langs de randen van de kamer te verbergen, waardoor je ruimte er georganiseerd en opgeruimd uitziet.
  4. Stijlvolle afwerkingsopties: Onze collectie plinten omvat diverse stijlen, materialen en afwerkingen, zodat je de perfecte plint kunt kiezen die past bij jouw interieur.
  5. Duurzaam en onderhoudsvriendelijk: Onze plinten zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen die lang meegaan en eenvoudig te reinigen zijn.

Onze plintencollectie

Bij Mega Floors hebben we zorgvuldig een selectie gemaakt van de mooiste plinten, variërend van strakke, moderne ontwerpen tot klassieke houten afwerkingen. Of je nu op zoek bent naar een subtiele afwerking of een statement wilt maken, wij hebben de perfecte plint voor jouw ruimte.

Professionele installatie voor een perfect resultaat

Onze ervaren vakmensen zijn toegewijd aan het nauwkeurig installeren van jouw plinten. We zorgen ervoor dat de plinten gelijkmatig en stevig worden geplaatst, met oog voor elk detail, zodat je kunt genieten van een vloer die perfect is afgewerkt.

Een greep uit onze Merken

MEGA Floors

Ontdek de perfecte plinten bij Mega Floors

Bezoek onze showroom in IJsselstein en laat je inspireren door onze prachtige collectie plinten. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de ideale plinten voor jouw ruimte. Met Mega Floors ben je verzekerd van hoogwaardige plinten die de finishing touch aan jouw vloer geven.