Woerden

De vloeren discounter van Woerden

Mega Floors is gemakkelijk te bereiken vanuit Woerden

Woerden, een stad doordrenkt van geschiedenis en omgeven door het groene hart van Nederland, heet haar bezoekers welkom met een unieke charme en een warme gastvrijheid. Bij Mega Floors voelen we ons bevoorrecht om deel uit te maken van deze bijzondere gemeenschap en willen we onze oprechte waardering uitspreken voor onze gewaardeerde klanten in Woerden.

De historische binnenstad van Woerden ademt een sfeer van vervlogen tijden. De eeuwenoude stadsmuren, de imposante Kasteel Woerden en de gezellige grachten vertellen verhalen die teruggaan tot diep in het verleden.

Woerden, gelegen in het groene hart van Nederland, biedt een prachtig landschap vol weidse uitzichten, plassen en natuurgebieden. Het is een perfecte omgeving om tot rust te komen en te genieten van de natuur.

Bij Mega Floors laten we ons graag inspireren door de unieke pracht van Woerden. Het is een voorrecht om hier te zijn en om samen met u de pracht van uw huizen te verrijken met onze vloeren. Uw keuze voor Mega Floors moedigt ons aan om voortdurend te streven naar kwaliteit en stijl.

Nogmaals, dank u wel voor het warme welkom dat u ons biedt in deze historische stad aan de Oude Rijn. We kijken ernaar uit om nog vele jaren met u samen te werken en uw dromen van een perfecte vloer te verwezenlijken.

Een greep uit onze Merken

Vloeren + egaliseren + leggen

Voor parket, laminaat en PVC vloeren ga je naar Nederlands grootste leverancier: Mega Floors Midden-Nederland. Hier krijg je gratis en vrijblijvend een professioneel en eerlijk advies. Bezoek onze zeer ruime showroom in IJsselstein en ervaar zelf het uitgebreide assortiment aan vloeren. Neem alvast een voorproefje en bekijk een selectie van al onze producten op deze website.
 
Mega Floors is zeer gemakkelijk te bereiken vanuit Woerden. Vanwege haar goede ligging vlakbij de snelweg.
Shopping cart
Sign in

No account yet?