Nieuwegein

De vloeren discounter van Nieuwegein

Mega Floors is gemakkelijk te bereiken vanuit Nieuwegein

Nieuwegein, een bruisende stad met een vleugje moderniteit en omringd door groene oases, biedt het beste van twee werelden. Met zijn eigentijdse architectuur en uitgestrekte parken straalt Nieuwegein een sfeer uit van dynamische verfijning en natuurlijke pracht.

De moderne voorzieningen en de groene omgeving maken Nieuwegein tot een ideale plek om te wonen en te werken. Hier vindt men een perfecte balans tussen de gemakken van de stad en de rust van de natuur.

Bij Mega Floors voelen we ons bevoorrecht om Nieuwegein te mogen verkennen. We willen onze oprechte waardering uitspreken voor onze gewaardeerde klanten in deze dynamische stad. Uw keuze voor Mega Floors moedigt ons aan om voortdurend te streven naar kwaliteit en stijl, en we kijken ernaar uit om nog vele jaren met u samen te werken aan de verwezenlijking van uw droomvloer.

Een greep uit onze Merken

Vloeren + egaliseren + leggen

Voor parket, laminaat en PVC vloeren ga je naar Nederlands grootste leverancier: Mega Floors Midden-Nederland. Hier krijg je gratis en vrijblijvend een professioneel en eerlijk advies. Bezoek onze zeer ruime showroom in IJsselstein en ervaar zelf het uitgebreide assortiment aan vloeren. Neem alvast een voorproefje en bekijk een selectie van al onze producten op deze website.
 
Mega Floors is zeer gemakkelijk te bereiken vanuit Nieuwegein. Vanwege haar goede ligging vlakbij de snelweg.
Shopping cart
Sign in

No account yet?