Maarssen

De vloeren discounter van Maarssen

Mega Floors is gemakkelijk te bereiken vanuit Maarssen

In het charmante Maarssen komen de rijke historie en bruisende moderniteit op een unieke wijze samen. Gelegen langs de schilderachtige Vecht, ademt deze gemeente een sfeer van tijdloze schoonheid uit.

De historische binnenstad met haar karakteristieke grachtenpanden en levendige markten vormt het hart van Maarssen. Hier voel je de echo’s van het verleden, terwijl de bruisende bedrijvigheid en gezelligheid het dorp een eigentijdse levendigheid geven.

Maarssen wordt omringd door een prachtig groen landschap, perfect voor ontspannende wandelingen langs de Vecht of fietstochten door de polders. De weidse uitzichten en serene waterwegen dragen bij aan de unieke charme van deze bijzondere plek.

Bij Mega Floors koesteren we de eer om deel uit te maken van de Maarssense gemeenschap. We willen onze oprechte waardering uitspreken voor onze gewaardeerde klanten hier. Uw keuze voor Mega Floors stimuleert ons om voortdurend te streven naar kwaliteit en stijl. We kijken uit naar een voortzetting van onze samenwerking en naar het helpen verwezenlijken van uw droomvloer.

Een greep uit onze Merken

Vloeren + egaliseren + leggen

Voor parket, laminaat en PVC vloeren ga je naar Nederlands grootste leverancier: Mega Floors Midden-Nederland. Hier krijg je gratis en vrijblijvend een professioneel en eerlijk advies. Bezoek onze zeer ruime showroom in IJsselstein en ervaar zelf het uitgebreide assortiment aan vloeren. Neem alvast een voorproefje en bekijk een selectie van al onze producten op deze website.
 
Mega Floors is zeer gemakkelijk te bereiken vanuit Maarssen. Vanwege haar goede ligging vlakbij de snelweg.
Shopping cart
Sign in

No account yet?