De meern

De vloeren discounter van De Meern

Mega Floors is gemakkelijk te bereiken vanuit De Meern…

De Meern, een charmante kern in de gemeente Utrecht, verwelkomt haar bezoekers met een harmonieuze balans tussen historische pracht en eigentijdse dynamiek. Bij Mega Floors voelen we ons bevoorrecht om deel uit te maken van deze bijzondere gemeenschap en willen we onze oprechte waardering uitspreken voor onze gewaardeerde klanten in De Meern.

De rijke historie van De Meern is voelbaar in de sfeervolle straten en historische panden. Een wandeling door het centrum voert langs plekken die getuigen van een verleden dat nog altijd springlevend is. De Meern omarmt ook de moderne tijd. De levendigheid van het stadscentrum en de aanwezigheid van eigentijdse voorzieningen creëren een bruisende sfeer. Het is een plek waar het oude en het nieuwe elkaar ontmoeten in een harmonieuze samenkomst.

Bij Mega Floors laten we ons graag inspireren door de veelzijdigheid van De Meern. Het is een voorrecht om hier te zijn en om samen met u de pracht van uw huizen te verrijken met onze vloeren. Uw keuze voor Mega Floors moedigt ons aan om voortdurend te streven naar kwaliteit en stijl. Nogmaals, dank u wel voor het warme welkom dat u ons biedt in deze bruisende gemeenschap. We kijken ernaar uit om nog vele jaren met u samen te werken en uw dromen van een perfecte vloer te verwezenlijken.

Vloeren kopen in De Meern

Een greep uit onze Merken

Vloeren + egaliseren + leggen

Voor parket, laminaat en PVC vloeren ga je naar Nederlands grootste leverancier: Mega Floors Midden-Nederland. Hier krijg je gratis en vrijblijvend een professioneel en eerlijk advies. Bezoek onze zeer ruime showroom in IJsselstein en ervaar zelf het uitgebreide assortiment aan vloeren.

Neem alvast een voorproefje en bekijk een selectie van al onze producten op deze website. Mega Floors is zeer gemakkelijk te bereiken vanuit De Meern. Vanwege haar goede ligging vlakbij de snelweg.

Shopping cart
Sign in

No account yet?